Bucurați-vă de drum! Bucurați-vă de sentimentul de libertate într-o vacanță de vis cu autorulota! Pentru închirieri sunați la
0744 300 989 | 0740 16 16 88

Avantajele închirierii unei autorulote:

Flexibilitate în organizarea unei călătorii de neuitat, pentru grupuri de până la 6 persoane.
Autorulotă Complet Dotată și Utilată
Ideală pentru Vacanțe cu Familia sau cu Grupul de Prieteni.
Aveți acces la toate Facilitățile și Confortul unei case pe 4 roți, zonă de dormit și de servit masa
Preț Avantajos. O excursie în grup cu autorulota este mai ieftină decât una clasică. Economisiți banii pe care i-ar fi dat grupul dvs pe bilete de avion, cazare la hotel/pensiune, închiriere autoturism etc.
Cu Autorulota FUN Campers puteți înnopta oriunde doriți, fără a depinde de serviciile hoteliere clasice
Alături de închirierea autorulotei, de la centrul FUN Campers puteți închiria și o serie de Alte Echipamente utile pentru o vacanță de neuitat: biciclete, trotinete electrice, barcă gonflabilă etc.
Autorulota vă oferă Mobilitate Maximă. Astfel, ajungeți în locuri în care alții nici n-au visat să ajungă vreodată în vacanțele lor.
Mult mai multe Amintiri Plăcute și o Distracție mai mare în călătoriile dvs puteți avea cu o Autorulotă FUN Campers.

Avem o gamă variată de opțiuni în ceea ce privește serviciul nostru de Închirieri Autorulote București - FUN Campers și suntem gata să vi le punem la dispoziție, pentru o experiență de neuitat!


ÎNCHIRIERI AUTORULOTE BUCUREȘTIPlanificați o călătorie de câteva zile alături de cei dragi, iar varianta unei autorulote va surâde? Apelati cu încredere la serviciile noastre de Închiriere Autorulote, fie că plecați în vacanță alături de familie, sau de gașca de prieteni! Distracția și confortul vă vor însoți la bordul autorulotei FUN Campers, pe toată durata călătoriei!

Închirierea unei autorulote pentru călătorii permit organizarea unei excursii în mod mult mai eficient, indiferent de numărul participanților sau de vârsta acestora. Familiile cu copii nu vor mai avea grija pauzelor de masă, somn sau toaletă pentru cei mici. Iar dacă alegeți să plecați alături de prieteni, serviciul nostru de Închirieri Autorulote București - FUN Campers vă oferă flexibilitate în ceea ce privește programul, atracțiile pe care le veti vizita, cât și modul de deplasare prin zonele în care vă veți petrece timpul.

City break-urile devin mult mai plăcute cand aveți alături bicicleta sau trotineta electrică, nu-i așa? Pe lângă faptul că autorulota permite transportarea cu ușurință a acestor accesorii de călătorie, noi vă oferim avantajul de a le putea închiria chiar de la centrul nostru de Inchirieri Autorulote - FUN Campers!

Închirierea de autorulote este ideală pentru aproape orice fel de vacanță. Spre deosebire de călătoria cu avionul, veți rămâne cu o mulțime de impresii din timpul călătoriei dumneavoastră, puteți ajunge mai aproape de cunoașterea țării vizitate și a locuitorilor săi și cel mai important apropie familiile și prietenii.

Autorulotele noastre sunt echipate cu toate dotările necesare unei excursii de vis atât în camping cât și
off-camping.

Rezervați-vă vacanța de vis rapid și ușor cu FUN Campers.